Влада готує евакуацію Авдіївки

 Вести.UA

У Донецькій області України готуються до евакуації жителів з села Авдіївка, повідомив на своїй сторінці у фейсбуці керівник Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Скоординували дії керівників міст і районів області на випадок можливої евакуації мешканців Авдіївки. Протягом дня можемо евакуювати у 8 тисяч осіб", — написав чиновник.

За його словами, міста області готові прийняти до 9 тисяч осіб, а дитячі заклади області готові в будь-який момент прийняти більше тисячі дітей.

"На під'їзді до міста близько 10 тонн продуктів харчування. Військові надали додаткові польові кухні", — додав Жебрівський.

Раніше Жебрівський прокоментував загострення ситуації і домовленість між сторонами конфлікту про затишшя на проведення ремонтних робіт.

Нагадаємо, що з п'яти годин ранку вівторка, 31 січня, Донецьк, Макіївка, Ясинувата, Авдіївка, Горлівка перебувають під щільним артилерійським вогнем. Бойові дії ведуться із застосуванням всіх видів важкого озброєння – використовуються майже повні пакети реактивних систем залпового вогню "Град"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення