"Вмирав у калюжі крові": по-звірячому вбито сина екс-нардепа

 Обозреватель

Старшого сина екс-нардепа Олександра Ржавського Дмитра вбили після тривалих погроз.

Про страшний злочин повідомив сам Ржавський у Facebook, розповівши подробиці події.

"Наш старший син загинув. Його вбили страшним варварським способом. Він помирав удень в калюжі крові на бетонній підлозі свого виробничого складу наодинці зі своїм убивцею. Він сам його привіз туди, як він думав, для розмови, сподіваючись, що своя територія буде якоюсь гарантією, що висловлені погрози - лише слова", - повідомив екс-депутат.

Ржавський розповів, як проводжав сина в аеропорт після спільної поїздки. Тоді він обійняв його востаннє.

"Ми обнялися на прощання. Цілуючи його в щоку, я відчув вологу. Звичайно, це був дощ, але відчуття виявилося пророчим. Після його від'їзду ми ще багато і часто говорили по телефону, але це були наші останні обійми. Повернувшись з поїздки, я вже за кілька днів поїхав знову, але з Дімою не побачився, вирішуючи справи, що накопичилися за час від'їзду. Я знав від нього про його проблеми, і про погрози, що надходили йому, але навіть не міг уявити, наскільки це серйозно", - наголосив колишній депутат.

Олександр Ржавський - депутат Верховної ради України III скликання. Голова Всеукраїнського політичного об'єднання "Єдина родина", президент Всеукраїнського благодійного фонду "Єдність". З 1997 по 2003 рік - віце-президент Національної федерації фехтування України.

31 жовтня 2004 року брав участь у першому турі президентських виборів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення