Внаслідок авіаудару в Афганістані загинули 13 цивільних осіб - ЗМІ

 УНН

Щонайменше 13 цивільних осіб загинули в результаті авіаудару, який поцілив у житловий будинок в нестабільному районі східної провінції Нангархар рано вранці в середу. Про це сказав афганський чиновник, передає УНН з посиланням на Associated Press.

Щонайменше 12 людей отримали поранення в результаті удару, в тому числі племінний лідер, повідомив один із законодавців Нангархара Есматулла Шінварі.

Дані ж про загиблих різняться. Зокрема, Reuters зазначає, що начальник поліції району Ачін Мохаммед Алі повідомив, що внаслідок авіаудару в провінції Нангархар загинули 18 осіб, з них - 15 бойовиків і троє цивільних осіб.

Представник начальника поліції провінції Хізрат Хуссейн Машреківал зазначив, що ціллю авіаудару були прихильники угруповання "Ісламська держава".

Представник збройних сил США в Афганістані, бригадний генерал Чарльз Клівленд підтвердив "повітряний удар у рамках боротьби з тероризмом в районі Ачін" рано вранці в середу.

"Сили США здійснили один авіаудар у рамках боротьби з тероризмом в районі Ачін у провінції Нангархар 28 вересня і, з міркувань безпеки, ми не обговорюємо деталі антитерористичних операцій", - сказав Ч.Клівленд.

"Нам відомо про деякі повідомлення про афганські жертви", - додав він.

Військові США в Афганістані заявили, що інцидент розслідується.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення