Внаслідок ДТП на Житомирщині загинуло двоє неповнолітніх

В Ємільчинському районі на Житомирщині автівка впала з мосту, внаслідок чого загинули двоє 16-річних хлопців та ще двоє юнаків госпіталізовані до районної лікарні. Про це повідомили в прес-службі поліції Житомирської області.

ДТП сталася о першій годині ночі. Автомобіль ВАЗ-21099, за кермом якого перебував 16-річний житель села Запруди, рухаючись у напрямку села Малої Глумчі, впав з мосту. За попередніми даними, неповнолітній водій не впорався з керуванням транспортним засобом.

У результаті 16-річний водій , студент Новоград-Волинського технікуму, та 16-річний пасажир, одинадцятикласник однієї з шкіл району, який знаходився на передньому сидінні авто, загинули від отриманих травм на місці.

Ще двоє пасажирів, 16 та 15 років, із численними травмами та забоями були доставлені до районної лікарні. Згодом було встановлено, що юнаки перебували у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення