Внаслідок стрілянини поблизу супермаркету в Миколаєві постраждали правоохоронці

 УНН

Внаслідок стрілянини поблизу супермаркету в Корабельному районі Миколаєвав правоохоронців госпіталізували з травмами ноги та черева. Про це повідомили в прес-службі поліції Миколаївської області.

Вчора, 5 жовтня, близько 20 год на спецлінію “102” надійшло повідомлення про те, що по проспекті Богоявленському, поблизу супермаркету “Фуршет”, відбувається бійка та застосовується зброя.

За попередніми даними, правоохоронці, знаходячись поза службою, втрутились у бійку між невідомими, щоб не допустити порушень публічного порядку, під час якої їм було спричинено вогнепальні поранення. Постраждалі з травмами ноги та черева були доставлені до лікарні.

Також були госпіталізовані двоє учасників бійки. У 32-річного постраждалого медики діагностували колото-різані рани кінцівок, а 33-річного — вогнепальне поранення грудної клітини та стегна.

З місця події двоє зловмисників, один з яких стріляв, зникли на автомобілі Daewoo-Lanos. Для їх розшуку та затримання правоохоронці ввели план “Перехоплення”. Окрім того, правоохоронці вилучили гільзи від травматичної зброї калібром 9 мм та інші речові докази.

Інформація про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення