Вночі бойовики обстріляли пригород Маріуполя, постраждало більше 10 домів - волонтер (фото)

Вночі обстріляли пригород Маріуполя , постраждало більше 10 домів. Про це нас своїй сторінці у Фейсбук написала волонтер Галина Однорог

"Прилетіло приблизно 20 снарядів , але у штабі жодної ініормації. Спільний центр за контролем також не вкурсі , звісно і сліпоглухонімим ОБСЕ так само нічого не буде відомо.

Так от тоді отримуйте інформацію від громадян з Фейсбука.

Знову прилетіли снаряди в ті самі дома , що і два тижні тому. Дякувати богу всі залишились живі , пошкоджені знову окна та криши на домах. Кількість з'ясовується.

А зараз в мене питання до НГШ.

Вчора все місто бачило , як вночі прилетіло близько 20 снарядів кожні 4-6 секунд з Саханки по Віноградному і чому нема команди давати вогонь у відповідь ?

Вже ні для кого не є секрет , що в нас війна "договорняковая" і що вітряки на Саханкі коштують дуже багато мілліонів долларів і тому по ним не можна стріляти. В останній місяць з вітряків обстрілюють Водяне , Лебедінське , вже вдруге Віноградне і яка ввдповідь ?

Скільки коштує людське життя?",- запитує Галина.

За словами волонтера, як що є домовленності , так домовтесь будь ласка , щоб російські виродки вийшли з Саханки (навіть по тим незрозумілим мінськім домовленностям воно є нашим) і вітряки залишаться цілі та неушкоджені і не буде загрози для міста щоденних обстрілів. Як що ні, то вже час прийняти вольове рішення і звільнити Саханку , щоб Маріуполь не здригався кожну нічь від вибухів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення