Вночі трапилася стрілянина між таксистом і пасажиром у Києві

 УНН

Пізно вночі, 14 лютого, сталася стрілянина між таксистом і пасажиром у Києві. Конфлікт зі стріляниною стався на вул. Генерала Потапова 1/5

“О 22:30 стався інцидент між водієм таксі та його пасажиром. Поліція зараз коментарів не дає, але вдалося поспілкуватися з водієм таксі і родичем потерпілого. За їх словами, ситуація виглядала наступним чином: водій приїхав на виклик, через деякий час до нього в машину підсіла дівчина, яка була напідпитку. Через деякий час з’явився п’яний молодий чоловік, він силою витягнув жінку з машини, заліз в авто і почав бити водія. Після цього водієві вдалося вийти з машини, він дістав травматичний пістолет для відстрілу гумовими кулями, спочатку зробив постріл у повітря, потім намагався потрапити нападнику в ноги, але той підбив його руку і наступна куля потрапила зловмиснику в перенісся,” — повідомляє джерело.

Зазначають, що водій таксі самостійно викликав правоохоронців і медиків, дозвіл на пістолет у нього є.

За словами кореспондента, медики констатували у потерпілого розсічення і травму перенісся. Крім того, госпіталізація потерпілого була під загрозою через його агресивну поведінку — медики відвезли його до лікувального закладу в присутності родичів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення