Водій був п'яним: на Полтавщині автівка провалилася під кригу (фото)

Під час спроби змінити напрямок руху, водій не впорався з керуванням, внаслідок чого його авто виїхало на кригу, що зламалася під вагою машини.

Про це повідомляє Національна поліція.

У неділю, 9 січня, недалеко від річки Псел, що на Полтавщині, автомобіль “ВАЗ 2115” за 20 метрів від берега пішов під кригу.

Сорокарічний водій встиг самостійно покинути автівку та безпечно дістатися берега до її занурення у воду.

Про “ВАЗ”, що провалився під воду, до поліції повідомив диспетчер територіального підрозділу Державної служби з надзвичайних ситуацій. До рятувальних заходів долучилися водолази ДСНС, група реагування патрульної поліції та місцеві жителі.

На момент прибуття поліції чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння – драгер показав 1,87 проміле алкоголю в крові, що майже у 10 разів перевищує допустиму норму.

Рятувальники, спільно з волонтерами, розчистили кригу та за допомогою спецтехніки витягли автомобіль на берег.

Відносно водія поліцейські склали два адміністративних протоколи: за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу (стаття 124 кодексу України про адміністративні правопорушення) та за вживання водієм транспортного засобу алкоголю після дорожньо-транспортної пригоди (частина 4 статті 130 КУпАП).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення