Водій під наркотиками влаштував перегони з патрульними і влетів у стовп

 УНН

Водій з ознаками наркотичного сп’яніння потрапив у ДТП, втікаючи від патрульних поліцейських у Рівному. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції

"Близько 3-ї години ночі на вулиці Гайдамацькій патрульні зупинили автомобіль Honda за порушення ПДР. Патрульні помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння", - вказали у патрульній поліції.

Проходити перевірку на стан сп’яніння у спеціальному медзакладі чоловік не погодився, також не називав свої персональні дані, не пред’являв посвідчення водія й помітно нервував під час спілкування, додали правоохоронці.

"Якоїсь миті водій раптово натиснув на педаль газу та спрямував автомобіль на патрульного, який заледве встиг відскочити, а потім почав втікати. Інспектори переслідували авто Honda, яке на великій швидкості рухалося у напрямку виїзду з міста. На вимоги патрульних зупинитися водій не реагував. Зрештою неподалік кільцевої розв’язки, у напрямку села Житин, водій не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою", - йдеться в повідомленні.

Патрульні встановили особу водія. Під час перевірки інспектори виявили у нього 2 пакети з речовиною, схожою на наркотики, а в салоні авто предмет, схожий на пістолет. Інспектори затримали чоловіка. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка надалі займатиметься справою.

Водій, який спочатку відмовився від допомоги лікарів, згодом поскаржився на погіршення самопочуття і його лікарі швидкої шпиталізували до лікарні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення