ДТП на Волині: загинуло двоє дітей

 Канал 24

На Волині п’яний водій збив насмерть двох дітей та втік із місця пригоди. Про це повідомили в прес-службі Департаменту ДАІ МВС України.

Учора, 19 жовтня, близько о 17 годині 35 хвилині, в Любешівському районі Волинської області сталася дорожньо-транспортна пригода. За попередніми даними, вчора, 19 жовтня, близько о 17:35, 30-річний житель села Підкормілля їхав на “Фіаті Добло” із села Зарудчі в напрямку селища Любешів. У селі Зарудчі на вулиці Береговій водій автівки не впорався з керуванням та наїхав на двох дітей.

Школярі рухалися по узбіччю дороги на зустріч автомобілю. Чоловік після скоєння автопригоди зник із місця події. Внаслідок ДТП хлопчик і дівчинка 2008 року народження від отриманих травм померли в реанімаційному відділенні Любешівської центральної районної лікарні.

“У водія медики констатували вміст алкоголю в крові 2,9 проміле”, — сказано у повідомленні.За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення