Водолази на Дніпропетровщині виловили трьох потопельників, серед яких - підліток (фото)

Протягом минулого дня рятувальники тричі залучались до пошукових робіт загиблих на водоймищах Дніпропетровщини. На водоймах області лише за день загинуло двоє чоловіків та підліток. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Об 11:29 рятувальників повідомили, що на пляжі міста Новомосковськ потонув чоловік. На місці водолази-рятувальники виявили загиблого чоловіка, 1961 року народження, на відстані 30 метрів від берега.

Вже о 13:27 надійшло повідомлення про нещасну подію, яка трапилась на місцевому ставку селища Парне Роздорської селищної територіальної громади Синельниківського району. Там хлопець плавав на гумовому човні. Після того, як човен перекинувся, підліток зник. Водолази-рятувальники провели обстеження акваторії, де виявили тіло підлітка, 2005 року народження. Він перебував на відстані 30 метрів від берега та на глибині 5 метрів.

Ще один випадок стався також в Синельниківському районі, в селищі Василівка Раївської селищної територіальної громади Синельниківського району. За повідомленням, що надійшло до рятувальників о 17:02, чоловік пішов купатись у річку Дніпро та не повернувся на берег. Нажаль, водолази-рятувальники виявили тіло чоловіка, 1985 року народження, на відстані 10 метрів від берега та на глибині 11 метрів.

"Громадяни! Дотримуйтесь правил безпеки під час перебування біля водойм. Наразі місця для купання не є пристосованими, як це було зазвичай. Зараз потрібно бути вкрай обережними на пляжних зонах під час купання. Не нехтуйте порадами рятувальників", - закликали у пресслужбі ДСНС.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення