Волонтери розповіли про ганебну втечу Гіві з Донецька

У соцмережі з'явилася інформація про ганебну втечу терориста Гіві і окупованого Донецька. Про це повідомили волонтери проекту «Повернемося живими».

Як передає replyua.net з посиланням на представників руху, в даний час воює на боці противника на південному сході України Гіві опинився в районі Маріуполя — з Донецька йому довелося виїхати, його «витіснило» керівництво самопроголошеної «ДНР».

Уточнюється, що раніше з'являлася неофіційна інформація про кривавих розборках між Гіві та іншими терористами, які є лідерами окупаційного руху «ДНР». У зв'язку з цим інцидентом, а також з-за конфлікту з представниками місцевої влади», Гіві намагається знайти собі застосування в маріупольському напрямку.

Зокрема, терорист регулярно влаштовує провокації для українських військових, намагаючись викликати відкриття вогню. Проте, військові АТО, за даними волонтерів «Повернемося живими», не реагують на ці спроби. Також противниками вогню в районі мирних поселень з боку окупантів є і місцеві жителі — вони не дозволяють терористам влаштовувати відкриті провокації, в регіоні спостерігаються бунти проти такої поведінки окупантів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення