Волонтеру погрожували смертю: нові деталі вбивства в Маріуполі бойовика ДНР

 Апостроф

Бойовик так званої ДНР Роман Джумаєв погрожував мешканцям Маріуполя.

Про це повідомляє користувач мережі Маша Українська в Facebook

"Після того, як його звільнили під домашній арешт, ми написали лист в Адміністрацію Президента України з проханням внести доповнення в рішення Конституційного суду від 24.06. 2019. Але, на жаль, досі відповіді не отримали", - написала вона.

Також Українська зазначила, що вдячна вбивцям бойовика.

"І як би це страшно не звучало, але я хочу подякувати тим, хто це зробив. Бо мені особисто надходили погрози від нього, від його мами, і мені було небезпечно знаходитися поруч з вбивцею наших "кіборгів" в одному місті. І його мама звинувачує мене в тому, що я винна в цьому вбивстві. Тоді я хочу згадати всіх тих мам, хто до сих пір отримує "вантаж 200"", - зазначила Маша.

За її словами, мабуть треба суддям думати, кого і куди вони відпускають.

"Мати Джумаєва дає інтерв'ю і звинувачує мене у вбивстві, але не я йому загрожувала, а вони мені. Вона мені дзвонила, пропонувала зустрітися, ходила за адресою, де живе моя мама. Я писала про це в поліцію, але справу не було відкрито" , - підкреслила Українська.

Як повідомлялося, Джумаєва звинувачували в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст. 258-3 КК України. Йому загрожувало від 8 до 15 років позбавлення волі (з конфіскацією або без). У даній справі суд ще триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення