“Вона голосно кричала!”: Під Києвом наркоман напав на дівчину, а очевидці “відморозилися”

 Intermarium

У Конча-Заспі під Києвом наркоман напав на дівчину і намагався затягнути її у ліс – при цьому люди із собакою, які опинилися неподалік, ніяк не реагували на крики потерпілої. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написала місцева мешканка, мати постраждалої Ганна Горюнова.

Напад стався близько 22:45 у понеділок, 6 лютого, на вулиці Генерала Матикіна. За словами матері, дівчина поверталася з роботи додому.

“Напав якийсь урод, ззаду. Поваливши її на землю, почав тягти до лісу. При цьому бив її по голові”, – розповіла Горюнова.

Вона каже, що дівчину врятувала випадковість.

“На плечах дочки була сумка-рюкзак, і коли цей урод тягнув, її лямка рюкзака порвалася, і хватка ослабла. Вийшло так, що сумка залишилася у руках виродка, а дочка вирвалася”, – написала жінка.

Вона наголосила, що неподалік місця події її дочка бачила двох чоловіків і жінку із величезною собакою, але на крики про допомогу вони ніяк не відреагували.

“Ось так стояла компанія із собакою і слухала, як поруч біля ліску кричить не своїм голосом дівчина, і навіть не зволили виглянути і подивитися, що там робиться!” – зазначила Горюнова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення