Впали на глибину, тіла затягло до насосу: в каналізації загинули троє працівників "Кривбасводоканалу" (відео)

Неподалік від Кривого Рогу у каналізації загинули троє співробітників "Кривбасводоканалу". Трагедія сталась 18 вересня під час виконання робіт. Як повідомляє Криворізьке районне управління поліції, відкрито кримінальне провадження за фактом смерті на підприємстві.

"За попередньою інформацією, у Довгинцівському районі під час виконання робіт з підвищеною небезпекою трьох осіб затягнуло до насосу. Наразі за вказаним фактом внесено відомості до ЄРДР за ч.2 ст. 272 Кримінального кодексу України(порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою)", - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування триває.

У свою чергу пресслужба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області уточнила, що 18 вересня о 10:08 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення від диспетчера КП "Кривбасводоканал" про те, що на території підприємства троє чоловіків впали в горизонтальний відстійник і не відповідають.

"Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що тіла без ознак життя перебувають у конструкції горизонтального відстійнику на глибині 6 метрів", - йдеться в повідомленні на сайті відомства.

Рятувальники за допомогою сходів спустилися на дно відстійника і за допомогою мотузки підняли тіла загиблих чоловіків на поверхню. Унаслідок події загинули три людини (1962, 1982 і 1978 року народження).

Нагадаємо, що раніше у столиці загинули троє працівників "Київводоканалу", які поновлювали роботу перекритого колектора. Саме тоді, коли намагалися зняти заглушку, безконтрольно хлинула вода і накрила чоловіків. Втриматися у бурхливому потоці не допомогли навіть рятувальні паски з тросами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення