Вперше зґвалтував пальцями у 7 років: мати й вітчим роками знімали на відео наругу над донькою

На Закарпатті 12-річну дівчинку ґвалтували її ж батьки та фільмували на відео. Шокуючі випадки мали місце у селі Калини Тячівського району, повідомив журналіст Віталій Глагола.

Дівчинка 12 років сама звернулася до поліції, аби повідомити про багаторічні зґвалтування.

За словами журналіста, дівчинка вирішила звернутися до правоохоронних органів після резонансної справи про зґвалтування дівчинки трьома однокласниками у селі Верхні Ворота. Дівчинка розповіла, що вітчим неодноразово ґвалтував її з початку липня 2021 року. Журналіст заявив, що мати та вітчим дитини зараз знаходяться під арештом, за фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.152 (зґвалтування)

Мати дівчинки змушувала її вступати у сексуальний контакт з нею та вітчимом. Крім того, правоохоронці знайшли у квартирі подружжя докази того, що під ґвалтування своєї дитини, вони знімали процес на камеру.

"У ході огляду судово медичним експертом у дівчинки виявлено множинні розриви жіночої пліви. Наразі відомо, що насилля до дитини почали вчиняти ще з 7-річного віку. Перше зґвалтування дівчинка пережила, коли поверталася разом з вітчимом додому від гостей. Тоді насильник зґвалтував її пальцями. Також відомо про випадок, коли той самий вітчим перебуваючи на заробітках виходив по відеозв'язку до дружини та змушував по черзі "задовільняти себе пальцями" її та неповнолітню потерпілу", – шокує подробицями Глагола.

Зараз дівчинка знаходиться під опікою соціальних працівників.

Також журналіст додав, що при погодженні затримання правоохоронці зіткнулися з тим, що прокурор сумнівався у автентичності файлів та причетності матері та вітчима до вчинення тяжкого злочину проти власної дитини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення