Впевнена перемога: українська кінострічка отримала 5 міжнародних нагород

Короткометражний фільм жахів "TOGETHER" українця Макса Балтера отримав п’ять міжнародних кінонагород. Про це повідомив сам молодий талановитий режисер.

Відомо, що стрічка перемогла у номінації "Кращий хоррор" від французького Paris Play Film Festival, американської New York Movie Awards та італійської Florence Film Awards. Також у США фільм відзначили як "Кращий фільм, знятий вдома під час карантину" (American Golden Picture International Film Festival), а Assurdo Film Festival (Італія) присудив йому перемогу в номінації "Best VFX" за кращі візуальні ефекти.

Треба зазначити, що фільм Балтера також відмітили у категоріях "Найкраща актриса", "Кращий сценарій", "Краща операторська робота" кінопреміями Venice Film Awards в Італії, European Cinematography Awards в Нідерландах і Prague International Monthly Film Festival у Чехії.

"В основному наш продакшн Balter Films знімає комерційні замовлення, рекламу і кліпи. Але під час карантину всі проєкти призупинилися і це дало можливість зайнятися творчістю – короткометражним фільмом "TOGETHER", - повідомив Балтер.

Стрічка розповідає про самотність під час карантину. У багатьох людей тривога та страх стали невід'ємною частиною життя на самоізоляції.

Головну жіночу роль чудово зіграла Маруся Іонова – актриса театру ДАХ і соціального рейв-бенду ЦеШо. Над звуком і музикою працювали фахівці з Studio 31, а саундтрек до фільму написав популярний DJ Karolis Trippsy. Фільм можна подивитися безкоштовно на Vimeo і YouTube.

Нагадаємо, що стрічка "TOGETHER" стала другою режисерською кінороботою Балтера. У 2018 році його перший фільм про булінг "Riposte" був відзначений у фіналі найбільшого фестивалю короткого метру My RØDE Reel у номінації "Best Visual Effects".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення