Вранці Донецьк струсонув потужний вибух

 СЕГОДНЯ

Вранці 18 квітня в окупованому бойовиками т.зв "ДНР" і російськими військовими Донецьку прогримів потужний одиночний вибух, який чули в декількох районах міста. Про це повідомили мешканці міста в соцмережах.

Користувачі припустили, що настільки сильний вибух міг бути викликаний детонацією пального або боєприпасів. Інцидент стався в районі Київського райвиконкому міста.

"Донецьк. Десь близько 8:50 дуже гучний одиночний "бах". Чуло з півміста, від Путилівки до Донбас-Арени та Щетиніна. Пишуть про загиблих. Могла бути детонація десь", – написав користувач Twitter під ніком laokoon.

Нагадаємо, раніше в центрі Донецька, окупованого бойовиками так званої "ДНР" і російськими військовими, стався потужний вибух, через який постраждала одна особа.

Пізніше в Державній прикордонній службі України повідомили пподробиці вибуху в центрі окупованого Донецька, про який днями повідомляли жителі міста в соцмережах.

"Днями в Кіровському районі Донецька, неподалік від кафе під назвою "СРСР", пролунав вибух, від якого постраждали цивільні. Оперативникам Донецько-Луганського управління Держприкордонслужби стало відомо, що таким чином проводилась операція із затримання молодого чоловіка за підозрою в торгівлі зброєю. Саме ж затримання проводили співробітники так званого "МВС ДНР", – йдеться в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення