Встановлено третього палія трави в Чорнобилі (відео)

Поліція встановила особу третього палія трави в Чорнобильській зоні. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Чергова пожежа на території зони ЧАЕС сталася, близько 14 годин. Палієм виявився 37-річний місцевий житель. Чоловік за місцем проживання спалював сміття, потім залишки тліючого багаття згрузив на візок, вивіз за село і висипав на суху траву. Там сталося загоряння сухостою.

"Коли чоловік повернувся на те місце, то бачив, що вогонь перекинувся далі, однак він не подзвонив ні рятувальникам, ні в поліцію, а намагався самостійно загасити вогонь. Однак було вже пізно, вогонь перекинувся далі", - повідомляють правоохоронці.

Далі вітер перекинув вогонь на територію лісу, а далі в зону відчуження, де сталася масштабна пожежа. Зараз пожежники продовжують боротьбу з вогнем на території Чорнобильської АЕС.

Поліція відкриє за фактом кримінальне провадження за ст. 245 КК.

Нагадаємо, що винуватцем масштабної пожежі вважають 27-річного жителя села Рагівка. Як пояснив молодий чоловік поліцейським, він заради забави в трьох місцях підпалив сміття і траву. Після чого вогонь вітром перекинуло далі і він вже не зміг впоратися і згасити вогнище.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення