Втекла з дому з маленькими дітьми: чоловік "зниклої" жінки зробив вигляд, що він - жертва

На Вінниччині поліцейські розшукали зниклу жінку та двох її малолітніх дітей. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Вінницької області.

"11 березня оперативники Вінницького районного управління поліції спільно з працівниками ювенальної превенції розшукали 25-річну вінничанку, яка разом із маленькими дітьми пішла з дому, не повідомивши рідних. 10 березня до поліції з повідомленням про зникнення дружини та двох дітей звернувся 34-річний вінничанин. Чоловік розповів, що напередодні близько 12.00 години жінка разом із синами - 3-річним Євгеном та 5-річним Тимофієм - пішла з дому, на дзвінки не відповідає", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські опитали родичів, друзів зниклої жінки, встановили коло її спілкування. Було з’ясовано, що вона гостювала в своєї подруги в Одеській області. У подальшому правоохоронці розшукали її в одному з сіл Одеської області.

Розшукана жінка розповіла вінницьким поліцейським, що вона залишила домівку через непорозуміння із чоловіком й додому повертатись не має наміру.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення