Вважають активним учасником злочинного угруповання: на Закарпатті начальнику СІЗО повідомили про підозру

165 тисяч гривень збитків під час ремонту камер в СІЗО на Закарпатті — начальнику виправної установи повідомили про підозру. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції.

За інформацією правоохоронців, полковник внутрішньої служби є активним учасником впливового в регіоні злочинного угруповання. Він погодив проведення ремонтних робіт на загальну суму 1,1 млн грн.

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області з колегами-правоохоронцями встановили, що на згаданому ремонті було незаконно привласнено 165 тис грн бюджетних коштів. На цю суму у відповідних актах виконаних робіт завищили їхні вартість та обсяг.

Сьогодні, 10 червня, на підставі отриманих доказів слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Львові за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури повідомили начальнику СІЗО про підозру. Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває, встановлюється повне коло причетних до протиправної діяльності осіб.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення