Взяли гроші і зникли: злочинці з Волині "кинули" на велику суму відомого паралімпійця

 Обозреватель

Відомому українському паралімпійцю Дмитру Щебетюку доводиться подорожувати по Україні автостопом через те, що кілька років тому він став жертвою шахраїв, які, взявши у нього велику суму грошей, пообіцяли пригнати йому автомобіль з Європи і безслідно зникли.

Про це написав журналіст Богдан Логвиненко на своїй сторінці в Facebook.

"Нам здається, що поїхати кудись так легко, але наші психологічні бар'єри і страх до подорожей - фігня, порівняно з тим, щоб просто людині на візку з'їздити в село на маршрутці. А кілька років тому з Дмитром сталася дуже неприємна історія. Йому пообіцяли привезти авто з Європи, яке Дмитро вправі безкоштовно розмитнити, але чудові брати Винничук (Віктор, Валентин і Василь) з села Несвіч на Волині взяли гроші і рік обіцяли, що ось-ось авто приженуть, а потім і зовсім зникли", - розповів він.

За словами Логвиненка, щоб купити транспортний засіб, Щебетюку навіть довелося позичити гроші у своєї бабусі. Однак покупка так і не відбулася через нечистих на руку ділків. У зв'язку з цим журналіст попросив користувачів соцмережі оприлюднити цинічну аферу братів Винничуків і залучити їх до відповідальності.

Крім того, Логвиненко додав, що вже є інформація, яка наштовхує на висновок, що аферисти працюють як злочинне угруповання. За його словами, відгукнулися мешканці села, де живуть Винничуки, які розповіли, що брати ведуть шикарний спосіб життя, а вибивати гроші до них приїжджали вже не раз.

"Дивно, що вони досі не сидять, може пора знайти всіх, кого вони "кинули" і виправити цю помилку?" - підсумував Логвиненко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення