Взуття майбутнього з вбудованим еластичним екраном представили виробники (відео)

 Дождь

Компанія Herscu & Goldsilver запустила збір коштів на випуск серії взуття з вбудованим еластичним кольоровим екраном. Про це в понеділок, 30 листопада, пише N+1 з посиланням на сторінку проекту.

Кеди ShiftWear обладнані кольоровим гнучким екраном, на який можна виводити будь-яке зображення (статичне або анімоване) через спеціальний додаток на смартфоні. Розробники також в майбутньому планують зробити платформу, де всі бажаючі зможуть обмінюватися створеними для кед темами, а також продавати і купувати.

Сам екран є повністю водостійким, а виготовлений він з кольорового електронного паперу. Заряду батареї, за даними компанії, вистачає на 30 днів роботи.

Заряджатися кеди будуть самостійно при ходьбі. Також відновити їх заряд можна буде за допомогою бездротового пристрою.

Для демонстрації можливостей взуття на відеоролику автори використовували лише статичні зображення різних пар взуття, ні разу не показуючи кеди в русі.

Творці зазначають, що в залежності від зібраних коштів зможуть створити працюючий прототип взуття, або розгорнути серійне виробництво ShiftWear.

Щоб їх придбати, необхідно пожертвувати проектом не менше $150 на сайті Indiegogo. Про терміни доставки і початку виробництва при успішному фінансуванні нічого не повідомляється.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення