З автоматом у руках: на Донеччині зловмисник скоїв розбійний напад на установу (відео)

На Донеччині раннього ранку працівники пункту прийому металобрухту, розташованого у місті Слов’янськ знаходилися на роботі, як двері відчинив чоловік з автоматом в руках. За лічені секунди пролунали постріли. Чоловік не підбираючи слів погрожував вбити всіх, хто знаходився на місці, люди з острахом боялися навіть поворухнутися. Про це повідомляє Департамент карного розшуку Нацполіції.

Отримавши своє - грошові кошти у розмірі 15 000 гривень, поганець направився на вихід, де нажаль зіткнувся з іншими людьми і продовжив стрілянину. На цей раз зухвалець поранив у стегно 34-річного працівника, а після - зник з місця вчинення злочину.

Працівниками карного розшуку Донеччини, за допомогою можливостей оперативних сил, у повній взаємодії з іншими службами, проведено масштабний комплекс оперативно-розшукових заходів та слідчих дій. За результатами - встановлено особу поганця, місце проживання останнього.

За силової підтримки спецпризначенців «КОРД»проведено спецоперацію по затриманню невігласа, під час якої 30-річний раніше судимий зловмисник вже не поводив себе на стільки сміливо. Також вилучено речові докази, у тому числі - зброю.

Нападнику обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою. Триває перевірка на причетність останнього до вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів на території України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення