З Донеччини екстрадують кримінального авторитета, який встиг "відзначитися" і в Грузії, і в Україні

Поліція Донеччини екстрадує кримінального авторитета з Грузії. Свого часу він втік до України, знаходячись у розшуку за шахрайство в особливо великих розмірах. На території нашої держави він також жив усупереч закону, за що поніс покарання. Про це повідомили у поліції Донецької області.

"Понад десять років тому громадянин Грузії, 1978 року народження, вчинив на території своєї країни шахрайські дії в особливо великих розмірах. Переховуватися від покарання за злочин чоловік вирішив на території України. Тим часом на батьківщині 29 листопада 2011 року йому було заочно винесено судовий вирок - позбавлення волі на 10 років. Свою злочинну діяльність іноземець продовжив у нашій державі. За скоєння злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 (Розбій) та ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України, його було ув’язнено на 9 років на території нашої держави", - йдеться у повідомленні.

В Україні чоловік мав кримінальний авторитет серед етнічних груп. 1 квітня його термін покарання скінчився. Проте вийти на свободу чоловік не зможе.

Співробітники карного розшуку встановили, що ув’язнений значиться в розшуку на території Грузії. Отже, 1 квітня після виходу з виправної колонії за алгоритмом процесуальних дій його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі до фігуранта застосовано екстрадиційний арешт для забезпечення передачі його грузинським компетентним органам для виконання вироку суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення