З Києва до Перемишля можна буде доїхати експресом за ціну від 400 грн

 УНН

З 23 грудня почне курсувати Інтерсіті+ № 705/706 Київ - Львів - Перемишль, яким можна буде доїхати з Києва до Перемишля за ціну від 400 грн, передає прес-служба "Укрзалізниці".

Зазначається, що у міжнародному сполученні вартість проїзду з Києва до Перемишля у вагонах І класу складає орієнтовно 574 грн, ІІ класу - 406 грн, зі Львова до Перемишля у вагонах І класу - 235 грн, ІІ класу - 172 грн.

Вартість проїзду в гривнях залежить від курсу євро на день оформлення проїзного документа (зазначена вартість проїзду в гривнях розрахована по курсу 1 євро = 27,5099 грн, станом на 20 грудня 2016 року).

При проїзді у внутрішньому сполученні, наприклад, з Києва до Львова, вартість проїзду залежатиме від коефіцієнтів гнучкого регулювання по днях тижня. Наприклад, найдешевший проїзд буде у вагонах І класу — по вівторках, у вагонах ІІ класу — у четвер та суботу.

Як повідомляв УНН, ПАТ “Укрзалізниця” отримало підтвердження від Польських залізниць про призначення курсування нового швидкісного поїзда Інтерсіті + № 705/706 Київ - Львів - Перемишль. Вже 23 грудня 2016 року поїзд здійснить свій перший рейс зі столиці України до польського міста Перемишль.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення