З реанімації - в СІЗО: після травми голови заступник Кличка почав бити людей (відео)

У Києві вдруге за півроку у скандал потрапив заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Слончак.

Так, у вересні 2019 року Слончака побили невідомі у під'їзді будинку. Тоді медики діагностували в нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і забої голови. Стан чиновника був вкрай важкий, він перебував в реанімації. Крім того, медики наклали півтора десятка швів на голову.

А вже 26 квітня Слончак влаштував перепалку с патрульними у центрі Києва.

Так, патрульні зупинили Mercedes за незначне порушення ПДР (водій забув включити фари), але ситуація перейшла в конфлікт із бійкою та затриманням. За кермом була депутат Київради Людмила Костенко, а пасажиром, який вдарив поліцейського, виявився заступник голови КМДА Слончак.

У результаті Слончака затримали, а поліцейському викликали швидку та госпіталізували з травмою. Автомобіль поїхав на штрафмайданчик.

Пізніше стало відомо, що Володимиру Слончаку в ізолятор тимчасового тримання викликали швидку допомогу.

Слончака затримали згідно зі статтею 208 КПК (Затримання уповноваженою посадовою особою). За попередніми даними, сьогодні, 27 квітня, йому вручать підозру та оберуть запобіжний захід.

Хто такий Володимир Слончак

Слончак народився 1984 році, проживає в місті Васильків. У листопаді 2018 року Київська міськрада погодила його призначення на посаду заступника голови КМДА.

Слончак займається питаннями комунальної власності, екології та природних ресурсів, а також – вибудовує напрям правової політики.

За освітою юрист. Почав працювати в київській мерії відразу після вузу. Спочатку, як головний спеціаліст відділу правової експертизи рішень київського голови, дослужився до начальника управління правового забезпечення діяльності КМДА.

Також Слончак обіймав посаду голови наглядової ради ПрАТ "Холдингова компанія" Київміськбуд ".

Увага! Відео 18+

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення