З Росії на Донбас перекидають снайперів - розвідка

Командування бойовиків залучає додаткові снайперські пари, які прибувають на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях з території Росії через неконтрольовані Україною ділянки кордону. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України полковник Максим Праута з посиланням.

"Командування російсько-окупаційних військ продовжує активно застосовувати снайперів на передових позиціях з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів ЗС РФ", - сказав речник МОУ.

З його слів, йдеться, перш за все, про Авдіївський, Бахмутський, Торецький, Сєверодонецький, Попаснянський та Маріупольський напрямки.

"Таким чином противник намагається деморалізувати особовий склад підрозділів Об’єднаних сил, завдати втрат і спровокувати вогонь у відповідь. Російсько-окупаційне командування залучає додаткові снайперські пари, які не належать до штатних підрозділів 1-го, 2-го АК та прибувають на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях з території Росії через неконтрольовані Україною ділянки кордону", - повідомив Праута.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення