З вікна гуртожитку через нерозділене кохання ледь не вистрибнула 21-річна дівчина

Дівчина, яку покинув хлопець, мало не вистрибнула з вікна миколаївського гуртожитку. Вона була в стані афекту, і не заспокоїлася, навіть коли її закували в наручники.

Повідомлення, що в гуртожитку, яке знаходиться в Інгульському районі міста Миколаєва, дівчина зібралася стрибати з вікна 5-го поверху, надійшло на спецлінію «102» о 01.50. Вона стояла на підвіконні і голосно кричала, що хоче покінчити з життям. Наряд реагування поліції охорони прибув на місце за дві хвилини.

«Коли ми під'їхали до гуртожитку, нас зустрів хлопець, який викликав поліцію. Ми швидко піднялися по сходах на п'ятий поверх і зайшли в кімнату. Там побачили, що дівчина стоїть на підвіконні», - розповідає поліцейський-водій поліції охорони старший сержант поліції Сергій Петрушко.

Її спробували відволікти розмовами.

«Вона на секунду відвернулася. Саме в той момент ми зрозуміли, що потрібно діяти швидко. Я, напарник і хлопець підбігли до вікна і витягли її», - згадує молодший інспектор наряду реагування поліції охорони старший сержант поліції Агаміров Бадалян.

Самогубця поводилася агресивно. У неї була істерика, вона верещала, кричала. Копи були змушені надягти на неї наручники, адже вона кричала, що не хоче жити і бігла до вікна.

«Що ви наробили! Не потрібно було рятувати мені життя, воно нікчемне, адже він мене не любить! », - вопила дівчина.

Виявляється, вона зустрічалася з хлопцем два роки. Нещодавно він попросив припинити відносини. Це розбило її серце, і дівчина зважилася на відчайдушний крок у свої аж 21 рік.

Варто зазначити, що алкотестер показав стан сп’яніння - 1,59%.

Поліцейські охорони викликали карету швидкої медичної допомоги та допомогли медикам доставити її в лікарню. Зараз з нею працюють психологи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення