За день до затримання Насіров зустрічався з Луценко (відео)

 Канал 24

За день до свого затримання на той момент ще чинний голова ДФС Роман Насіров приїжджав на зустріч з Юрієм Луценком до Генеральної прокуратури.

Про це йдеться у сюжеті програми "Схеми".

"2 березня 2017 року поки НАБУ і САП проводять обшуки у Державній фіскальній службі. Її очільник Роман Насіров опиняється у відомчій лікарні "Феофанія". За день до його затримання знімальна група програми зафіксувала "Лексус", яким користується голова ДФС, коли той виїжджав із території Генеральної прокуратури", – повідомили журналісти.

Сам Юрій Луценко підтвердив, що Насіров в той день був у ГПУ. Генпрокурор сказав, що вони "обговорювали робочі проблеми по ПДВ".

"В кінці розмови, я чітко пам'ятаю, біля дверей Насіров сказав, що, ймовірно, в нього великі проблеми з НАБУ, і він буде затриманий. Я спитав, що він планує. Він сказав, що планує залишатись в Україні. Я йому сказав, що це єдиний правильний вихід,"– розповів Луценко.

Нагадаємо також, що опівночі 31 березня Генеральний прокурор Юрій Луценко у одному із найдорожчих готелів Києва «Інтерконтиненталі» зустрівся з народним депутатом БПП Олександром Третьяковим та екс-головою Адміністрації президента Борисом Ложкіним.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення