За Ярмоленко дають рекордну суму

 Telegraph

Лідер київського "Динамо" і збірної України Андрій Ярмоленко, незважаючи на заяви з боку керівництва та тренерського штабу клубу про те, що офіційних пропозицій щодо його трансферу не надходило, продовжує залишатися найпопулярнішим українським футболістом на ринку. Як повідомляє The Telegraph, в лондонському "Арсеналі" готові зробити рекорднe ставку в боротьбі за талановитого українця.

Арсен Венгер не кинув спроби зробити гарне посилення перед фінішною прямою сезону в англійській Прем'єр-ліги, тому наставник "канонірів" готовий умовити керівництво виділити на трансфер Ярмоленка 25 мільйонів фунтів, що є 33,5 мільйонів в європейській валюті. Принаймні, так стверджує портал Transfermarktweb.

Додамо, що крім "Арсеналу" предметний інтерес до Ярмоленка проявляє "Евертон", який, втім, готовий заплатити набагато менше "канонірів" - близько 28 мільйонів євро.

Також слід зазначити, що крім англійських клубів за українського вінгера 30 мільйонів пропонували в дортмундської "Боруссії", однак цієї клуб в підсумку відмовився від переговорів з "Динамо".

Нагадаємо, зараз Ярмоленко проходить заключний етап відновлення після травми, отриманої в матчі 6-го туру Ліги чемпіонів "Динамо" - "Маккабі" 9 грудня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення