За крадіжку велосипеда з дитсадка молодик сів за грати на 3 роки

Дніпровський суд столиці призначив киянину покарання за крадіжку дитячого велосипеда. За скоєне він отримав три роки та один місяці в’язниці. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Зловмисником виявився 29-річний киянин, раніше судимий за зберігання наркотиків, який перебувавав на іспитовому терміні за вчинення крадіжки.

Як виявилось, чоловік на території дитячого садочку помітив велосипед та вирішив поцупити його, щоб продати. І все би зійшло йому з рук, якби до поліції не звернувся чоловік із повідомленням про те, що на вулиці Гродненській невідомий продає велосипед, який може бути крадений.

Під час спілкування з чоловіком поліцейські з’ясували, що транспортний засіб йому не належить.

"Вироком Дніпровського районного суду міста Києва за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, зловмисника засуджено до трьох років позбавлення волі. Окрім цього, на підставі ст. 71 (Призначення покарання за сукупністю вироків) Кримінального кодексу України, приєднано невідбуту частину попереднього покарання, а відтак чоловік проведе у в’язниці три роки та один місяць", - йдеться у повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення