За минулу добу на маріупольському напрямку сталося 35 ворожих обстрілів

 УНН

Правоохоронці після обстрілів бойовиків на території Красногорівки виявили чотири нерозірвані снаряди калібром 122 мм. Всього за минулу добу на маріупольському напрямку сталося 35 ворожих обстрілів. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент УНН.

“Вчора невдовзі після опівночі окупанти почали обстрілювати Красногорівку. Міни та снаряди сипалися на це містечко протягом години безперервно. Згодом поліцейські виявили 4 нерозірвані снаряди калібром 122 мм на території Красногорівки”, — сказав він.

Крім цього, за його словами, минулої доби хвиля ворожих провокацій із використанням як стрілецької зброї, так і гармат й мінометів прокотилася по всьому фронту.

Вже пізно ввечері, після 22 години, окупанти обстріляли українські позиції з великої відстані. Зокрема, під Богданівкою противник використав міномети, у Гранітному та Широкиному — 122-мм гармати, у Водяному — також гармати і “Град”.

Всього за минулу добу на маріупольському напрямку сталося 35 ворожих обстрілів, зокрема 11 — мінометних та артилерійських.

Як повідомлялося раніше, минулої доби загинуло двоє українських військовослужбовців.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення