За місяць знайшли 780 зниклих дітей

 УНН

Під час профілактичних заходів під умовною назвою “Розшук”, які тривали на території всієї держави з 18 лютого до 17 березня, установлено місцезнаходження 3 694 осіб, зниклих безвісти, зокрема — 780 дітей. Про це повідомляє департамент комунікації Національної поліції України.

“Водночас поліцейськими установлено місцезнаходження 3 694 осіб, зниклих безвісти, зокрема — дітей. За час профілактичного заходів „Розшук“ до місця проживання повернуто 780 дітей”, — йдеться у повідомленні.

Крім того, оперативники підрозділів карного розшуку встановили і затримали зловмисників, розшукуваних тривалий час. Так, на Київщині затримано підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину, який перебував у розшуку 19 років.

Також було викрито за затримано на території держави 9 іноземців, які переховувалися від правоохоронних органів іноземних держав.

“В Харківській області співробітники карного розшуку та спецпризначенці затримали чоловіка, який перебував у міжнародному розшуку за вчинення вбивства 5 осіб”, — додали в поліції.

Відзначається, у результаті проведення операції “Розшук” поліцейські встановили місцезнаходження 2204 правопорушників. 942 особи були затримані в установленому законом порядку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення