За образи та приниження матері киянка може потрапити за ґрати на 2 роки

За систематичні образи та приниження матері, 43-річній киянці загрожує до двох років позбавлення волі. Про це повідомляє поліція Києва.

Зазначається, що у грудні 2019 року до Деснянського управління поліції від столичної пенсіонерки надійша перша заява про те, що її донька нецензурно висловлюється, принижує її та погрожує фізичною розправою.

Згодом 43-річну кривдницю поставили на відповідний облік та у подальшому склали чотири протоколи за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«70-річна потерпіла проживає разом із донькою, яка у стані алкогольного сп’яніння провокує конфлікти. Під час сварок жінка принижує матір та погрожує її фізичною розправою», - йдеться у повідомленні.

На підставі систематичного документування фактів насильства в сім’ї слідчі Деснянського управління поліції відкрили кримінальне провадження та повідомили правопорушниці про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ст. 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України. На даний час досудове розслідування завершено та обвинувальний акт скеровано до Деснянського районного суду. Фігурантці загрожує до двох років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення