За підозрою в державній зраді затримали колишнього начальника райвідділу МВС

 Новое Время

Співробітники Служби безпеки України затримали колишнього начальника одного з районних відділів МВС Київської області, підозрюваного у співпраці з проросійськими терористам.

В рамках розслідування кримінальної справи за фактом державної зради і створення терористичної групи у екс-правоохоронця було проведено ряд обшуків.

"В селі Бишів Макарівського району в гаражі співробітники СБУ вилучили пістолет марки Glock 17, пістолет ТТ з глушником, 110 патронів до них, оптичний приціл до рушниці, дві одиниці холодної зброї. Також у зловмисника виявлено документи, що підтверджують отримання ним дозволу на проживання в Ростовській області Російської Федерації і блокнот зі списком телефонних номерів співробітників ФСБ Росії", - розповіли у відомстві.

Відзначається також, що в квартирі зловмисника оперативники вилучили спецблокнот суворої звітності МВС з інформацією про оперативний стан на території Макарівського району Київської області.

Крім того, згідно з інформацією СБУ, близький родич затриманого у свій час очолював одне з фейкових силових міністерств так званої ЛНР.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення