За півроку "Укрзалізниця" заплатила у держбюджет 2,5 мільярда гривень

 УНН

Упродовж першого півріччя "Укрзалізниця" сплатила до державного бюджету 2,5 мільярда гривень. Про це повідомили в прес-службі "Укрзалізниці".

За даними відомства, в першому півріччі поточного року "Укрзалізниця" сплатила до державного бюджету 2,5 млрд грн і до державних цільових фондів і місцевий бюджет - 4,4 млрд грн.

Так, за шість місяців поточного року по консолідованій звітності (з урахуванням показників приватних акціонерних товариств, управління корпоративними правами яких здійснює ПАТ "Укрзалізниця") від діяльності "Укрзалізниця" отримала доходів близько 37,6 млрд грн. У той же час, витрати "Укрзалізниці" за вказаний період склали 36,1 млрд грн, в тому числі витрати від перевезень - 27 млрд грн. При цьому чистий прибуток підприємства в першому півріччі склав більше 1,5 млрд грн (з урахуванням приватних акціонерних товариств).

У відомстві зазначають, що за шість місяців 2016 р перевезень отримано прибутковий фінансовий результат - 1,8 млрд грн, хоча від перевезення пасажирів отримано 4,1 млрд грн збитків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення