За святкові дні в Україні у ДТП загинули 55 людей

 УНН

За шість святкових днів - з 26 квітня по 1 травня - в Україні зареєстровано 3,6 тисячі ДТП, на автодорогах загинули 55 людей. Про це повідомив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич.

"За святкові дні поліцейськими виявлено та задокументовано 44 141 порушення Правил дорожнього руху, вчинених на дорогах країни. Зокрема, поліцейські зафіксували 2 324 факти керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння", - зазначив заступник голови Нацполіції.

Він додав, що правоохоронці виявили 94 факти створення аварійної обстановки та 6 239 фактів перевищення встановлених обмежень швидкості руху. Понад 3,8 тисячі водіїв керували транспортними засобами без відповідних документів.

У період з 26 квітня по 1 травня на автошляхах держави зареєстровано 3 600 дорожньо-транспортних пригод. Майже 300 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими.

"За шість святкових днів на автошляхах загинуло 55 людей, ще 255 - отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості", - повідомив Фацевич.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення