Забили двері цвяхами: під Москвою підлітки живцем спалили 11-річного хлопчика (відео)

У Раменському Московської області РФ місцеві підлітки після сварки з 11-річним хлопчиком замкнули його в сараї і забили двері цвяхами. Потім дерев'яна будівля спалахнула, дитина не змогла вибратися назовні і згоріла живцем.

Наразі достовірно невідомо, чому виникла пожежа. За версією деяких росЗМІ, сарай підпалили підлітки, щоб налякати хлопця. Коли ж вогонь розгорівся, вони не змогли ні його загасити, ні відчинити попередньо забиті цвяхами двері.

У Раменському підлітки замкнули в сараї і облили гасом і бензином свого однолітка — у будові почалася пожежа, а дитина згоріла живцем

"11-річний хлопчик прийшов у незнайомий район – там гуляли підлітки 13 та 15 років. Хлопці зустрілися, і між "місцевими" та "немісцевими" спалахнула сварка — старші зачинили його в сараї і забили двері. У якийсь момент в ньому почалася пожежа — за даними слідчого комітету, вогонь спалахнув усередині будівлі. Хлопчик не зміг вибратися і згорів живцем", - повідомляють росЗМІ.

З дітьми, які влаштували розправу, проводять бесіду правоохоронці. Як розповіли місцеві жителі, палії тримали у страху школу, в якій навчалися. Один із них приходив на заняття з ножем та погрожував однокласникам, а у своїх соціальних мережах публікував фото з кастетом та пістолетом — імовірно, батька.

Загиблий хлопчик займався дзюдо, мав спортивні нагороди. Зараз до місця трагедії несуть іграшки та квіти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення