Забили молотками: на Вінниччині невідомі вбили трьох собак

У вівторок 13 квітня слідчим відділом Жмеринського районного відділу поліції розпочато слідство за фактом жорстокого поводження з тваринами, що призвело до загибелі трьох собак, які перебували на території притулку однієї з громадських організацій. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до вчинення злочину. Про це повідомляє місцева поліція.

За словами керівника Жмеринського районного відділу поліції Анатолія Присяжнюка, напередодні ввечері до поліції надійшла заява від волонтерки, яка опікувалася тваринами, про те, що невідомі особи жорстоко розправилися з трьома собаками, побивши їх, ймовірно, молотками.

На місце події слідчо-оперативна група поліції провела першочергові слідчі дії, опитала сусідів. До огляду загиблих тварин було залучено ветеринара. За попередніми висновками, у них діагностовано черепно-мозкові травми та численні переломи кінцівок. Їх відправлено на судово-медичну експертизу, яка визначить причини загибелі.

Проводяться слідчі та розшукові заходи в межах відкритого кримінального провадження за ч.3 ст.299 КК України (жорстоке поводження з тваринами). Такий злочин карається ув’язненням терміном від п’яти до восьми років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення