Забирав 90 тисяч грн: на Сумщині затримали начальника управління однієї з міських рад

На Сумщині поліція затримала начальника управління однієї з міських рад на хабарі у 90 000 грн. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Кошти отримав від представника приватного товариства за безперешкодне укладання договорів виконання будівельно-монтажних робіт закладів освіти.

Сьогодні, 25 березня, оперативники управління стратегічних розслідувань в Сумській області та слідчі слідчого управління обласної поліції затримали посадовця під час отримання останнім 90 000 грн «відкату».

За вказану суму керівник управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму однієї з міських рад області обіцяв підприємцю укласти з ним договори на виконання будівельних робіт. Затримали фігуранта поблизу міськради, з місця події поліцейські вилучили отримані ним кошти.

Вирішується питання щодо повідомлення посадовцю про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (вимагання та отримання службовою особою неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення