Забив молотком і сховався в лісі: в Одесі поліція затримала вбивцю (фото)

В Одесі 48-річний раніше судимий чоловік забив до смерті свого 58-річного сусіда. З численними травмами потерпілого доставили до лікарні, але, на жаль, врятувати його життя не вдалося. Зловмисника затримали поліцейські. Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції в Одеські області.

Співробітники Малиновського відділу поліції встановили, що небіжчика побив житель його ж багатоквартирного будинку. Приводом для такої агресивної поведінки нібито стали лайливі слова постраждалого на адресу правопорушника, коли той без попередження увійшов до його житла.

Обурившись тим, що його вигнали, 48-річний зловмисник накинувся на непривітного господаря з кулаками, а потім побіг до себе по молоток. Охолонувши та зрозумівши, що накоїв, зловмисник втік подалі від міста і разом зі знаряддям злочину сховався в лісосмузі. Там його і затримали.

"Правопорушнику, який вже відбував покарання за скоєння аналогічного злочину, повідомили про підозру за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі", - розповів начальник Малиновського відділу поліції Віктор Герасименко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення