Забив знайому і зламав поліцейському ногу: Поліція затримала неадекватного харків’янина

До поліції надійшов виклик від мешканців багатоповерхівки по вулиці Петра Болбачана у Харкові про те, що в ліфті виявили непритомну жінку з тілесними ушкодженнями. Про це повідомляє поліція Харківської області.

"39-річну потерпілу госпіталізували до лікарні, однак наступного дня вона померла",-йдеться у повідомленні

Поліцейські встановили особу зловмисника.

Ним виявився раніше судимий 47-річний харків’янин. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в ході сварки чоловік вдарив жінку скляною пляшкою по голові, а потім наніс кілька ударів по тулубу. Зловмисник залишив жінку в ліфті та направився до кафе, де вчинив сварку з відвідувачем, а потім зламав поліцейському кінцівку.

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб), ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожу до 10 років ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення