Забрав торт: на Запоріжжі 20-річний юнак вбив мати-одиначку (відео)

У Запорізькій області затримано 20-річного вбивцю, який з корисливих мотивів позбавив життя матір 10-річного сина. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на Департамент карного розшуку.

Встановлено, що зловмисник знав майбутню жертву, оскільки проживав по сусідству. Мешканка Запоріжжя поверталась додому з тортом (планувала ввечері провідати батьків), як біля квартири їй не пощастило зустрітися з нелюдом.

Наніс тілесні ушкодження та затягнув в квартиру. Вбивати, ймовірно, не поспішав, оскільки на момент виявлення тіла батьком, на голові у жертви був пакет, на шиї - зав’язана краватка. Знущався чи «випитував» де гроші - буде встановлювати слідство.

Наразі відомо, що з квартири викрадено грошові кошти, техніку, документи. Проведеними слідчими діями частину речей, в тому числі ключі від житла загиблої, вилучено за місцем проживання зловмисника. Затриманий у вчиненні вбивства зізнався.

"Для того щоб передати рівень цинічності, холоднокровності і безлюдяності, зазначимо одне - з місця вчинення вбивства, окрім цінних речей, зник торт, з яким потерпіла шла додому", - йдеться у повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення