Забруднення повітря: ​з'явилися оновлені дані по Києву

У Києві з 22 по 28 вересня у повітрі спостерігалось перевищення середньодобових гранично допустимих концентрацій шкідливих речовин. Про це повідомляють «Надзвичайні новини» з посиланням на дані Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського.

"Загалом, порівняно з попереднім тижнем, вміст діоксиду азоту у повітрі міста дещо підвищився, інших забруднювальних домішок - майже не змінився", - йдеться у повідомленні.

Перевищення діоксиду азоту становить у 5,3-7,6 раза на вулицях Каунаській і Інженера Бородіна; у 4,0-4,8 раза - на проспекті Перемоги, Бессарабській і Деміївській площах, на вулиці Семена Скляренка; у 1,8-3,6 раза на усіх інших постах, за винятком проспекту Науки,37, де перевищень не спостерігалось

Враховуючи прогнози Українського гідрометцентру на найближчі дні метеорологічні умови, а саме зниження температури повітря, посилення вітру та випадіння опадів, сприятимуть розсіюванню шкідливих домішок у приземному шарі атмосфери.

Загалом спеціалісти обсерваторії відібрали та проаналізували 1650 проб атмосферного повітря на 16-ти стаціонарних постах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення