Задушила ковдрою: у Харкові донька вбила матір і викинула труп на будівництві

 ТСН

У Харкові жінка під час сварки задушила рідну матір, а тіло вивезла й сховала на покинутому будівництві.

Труп, загорнутий у сміттєві пакети, знайшли лише через кілька місяців.

Поліцейські не відразу встановили особу загиблої, адже про її зникнення ніхто не заявляв.

"Після розтину експерти розповіли, що тіло пролежало приблизно два тижні. Один сусід впізнав, що в цьому халаті вона виносила сміття. Потім вже зуби й усе інше, експертизи ДНК", – повідомив керівник сектора превенції Немішлянського відділу поліції Олександр Гребеник.

В ході розслідування поліцейські з'ясували ім'я загиблої – нею виявилася 73-річна харків'янка Раїса, яка проживала зі своєю 52-річною дочкою. Поліція встановила, що родичка жертви теж зникла, але перед цим сказала сусідам і знайомим, що мати поїхала за кордон до родичів, тому її не шукали.

Зі слів сусідів, пенсіонерка працювала прибиральницею в дитячому саду, часто сварилася з дочкою. Поліція затримала підозрювану вже в Києві, куди вона втекла після скоєння злочину.

"Вона визнає провину, але лише частково. Стверджує, що наміру вбивати не було", – розповіла прессекретарка прокуратури Київської області Віта Дубовик.

За даними слідства, жінка задушила Раїсу, а опісля вночі вивезла труп на тачці на занедбане будівництво за кілометр від будинку.

"У них постійно виникали конфлікти на ґрунті того, що дочка приводила до себе чоловіків. І в ході одного з конфліктів вона накинула стрічку з ковдрою й задушила матір", – зазначив глава Немішлянського відділу поліції Кирило Щербинський.

Підозрювану помістили під варту в СІЗО, їй загрожує до 15 років тюремного ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення