Задушив та кинув в каналізацію: на Дніпропетровщині затримали вбивцю 8-річного хлопчика (фото)

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві дитини.

Як повідомляє Департамент карного розшуку Нацполіції, події відбувалися в Дніпропетровській області. Про зникнення дитини поліції стало відомо 6 червня 2021. Горе-мати зазначила, що 8-річний син пішов гуляти аж чотири дні тому - 2 червня та до тих пір не повернувся.

Поліцейськими у взаємодії з громадськістю невідкладно розпочато проведення масштабного комплексу розшукових заходів, який тривав 2 доби. З величезною надією на сердці перевірялися всі місця, де міг перебувати або переховуватися хлопчик.

8 червня 2021 німецька вівчарка Більт взяла слід та привела до каналізаційного колектору, де поліцейські виявили тіло дитини. Страшна смерть, хлопчика задушили.

Оперативниками відновлено послідовність подій та мотиви, які самі по собі вражають своєю жорстокістю. 32-річний залицяльник горе-матері під час чергового застілля неаби як образився на її відмову в інтимній близькості.

Через деякий час нелюд, ймовірно з метою помсти, заманив дитя до закинутої будівлі та задушив голими руками. Після скоєного - цинічно скинув мертве тіло в каналізацію.

На підставі зібраних доказів дітовбивці повідомлено про підозру, слідчі за погодженням з прокуратурою, звернулися до суду з клопотанням про обрання безальтернативної міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення