Загадкова загибель українки в Таїланді: з'явилося відео з місця смерті

Поліція в Таїланді заявила, що відому журналістку з Дніпра Ольгу Фролову, яку знайшли мертвою на острові Самуї, зафіксували камери спостереження незадовго до смерті. Про це повідомляє місцеве видання Khaosod English.

Відеозапис був зроблений 25 травня о 13:08. На ній видно, що 32-річна Ольга Фролова, яка вже 5 років йде в Таїланді, йде по малонаселеній сільській дорозі в районі Марет. Маршрут, за яким вона йшла, простежується до місця, де було знайдено її тіло. Поліції все ще невідомо, як і навіщо вона туди потрапила, оскільки в сільській місцевості мало камер відеоспостереження.

За даними поліції, українка повернула свій прокатний велосипед, перш ніж відправитися пішки. На опублікованих кадрах з відео вона була одягнена в той же одяг, який було знайдено на її тілі.

Чоловік Ольги Фролової повідомив, що вона пропала безвісти 25 травня, коли він не міг з нею зв'язатися. Тіло Фролової було виявлено місцевим жителем в неділю, 7 червня, через два тижні після загибелі.

Загибель української журналістки Ольги Фролової в Таїланді місцева влада вважає вбивством. Поліцейські стверджують, що на місці злочину були очевидні спроби приховати її тіло. Підозрювані у вбивстві не було названо.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення