Загадкові вбивства з арбалета у Німеччині: моторошні подробиці трагедії

П'ятеро осіб, яких знайшли вбитими з арбалета у Баварії і Нижній Саксонії, входили в групу, присвячену середньовічному фольклору. Про це повідомляє AFP у середу, 15 травня.

У центрі поліцейського розслідування опинився 53-річний Торстен В., який, ймовірно контролював чотирьох жінок як лідер секти, використовуючи фізичну силу і психологічні маніпуляції.

"Слідчі підозрюють, що всі вони були членами певного сексуального кола з акцентом на середньовіччя. Можливо, Торстен В. був гуру групи", – повідомив телеканал RTL після інтерв'ю з декількома особами, які знали загиблих.

Торстен В. володів магазином, в якому продавалося зброю і прапори у середньовічному стилі, пропонувалися уроки з фехтування на мечах. На вітрині магазину стояв жіночий манекен у підтяжках, перев'язаний мотузками і ланцюгами і залитий червоною фарбою.

Поліція знайшла подружню пару, які вважають, що одна із загиблих – їхня 19-річна дочка, яка, за їхніми словами, потрапила під вплив Торстена В. і розірвала з ними контакт. Батьки розповіли, що дівчина познайомилася з ним на уроках бойових мистецтв і швидко стала замкнутою та депресивною.

Видання Bild взяло інтерв'ю у колишнього орендодавця, який згадував, що Торстен В. часто кричав на лесбійську пару, яка жила з ним, а жінки схиляли голови і поводилися як рабині. Прокуратура заявила, що слідство триває і мотив все ще невідомий, а остаточний звіт очікується протягом 2-3 тижнів.

Згідно з результатами розтину, Торстен В. і його партнерка 33-річна Керстін Е. були знайдені на двоспальному ліжку, взявшись за руки, з арбалетними стрілами в голові і серці.

Інша жінка, 30-річна Фарина С., лежала на підлозі з арбалетною стрілою в шиї. Поліція розглядає цю справу як "вбивство за згодою і самогубство", припускаючи, що Фарина С. спочатку застрелила пару, а потім і себе.

У понеділок поліція, яка проводила обшук у квартирі Фаріни С., за 650 км від Пассау у Віттінгені, виявила ще двох мертвих жінок.. Одна з них, 35-річна вчителька початкових класів Гертруда С., була партнеркою Фаріни С., друга жертва – 19-річна жінка, ім'я якої не називається. Причина смерті невідома, повідомила поліція, додавши, що жінки були мертві протягом декількох днів, арбалети або стріли не були знайдені, і не було ніяких ознак боротьби.

Нагадаємо, про загадкове вбивство стало відомо у суботу, 11 травня, коли співробітники невеликого готелю в Пассау знайшли тіла трьох гостей – 53-річного чоловіка і двох жінок – 33-річної і 30-річної. У їхніх тілах були арбалетні стріли. Тіло чоловіка було знайдено на ліжку, він тримав за руку одну з жінок. Тіло ще однієї жінки лежало на підлозі. Слідчі спочатку виявили два арбалети, а потім знайшли ще один у сумці. Попереднє розслідування не виявило ознак причетності інших осіб до вбивства.

Як повідомлялося, кілька років тому в Іспанії студент застрелив викладача з арбалета. Ще два учні виявилися поранені.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення