Загибель малюка в ліфті: суд призначив дату розгляду справи

 УНН

Ковпаківський райсуд Сум сьогодні призначив до судового розгляду кримінальне провадження за фактом загибелі немовляти у несправному ліфті в одній з сумських багатоповерхівок. Про це повідомляє прес-служба суду.

"За наслідками підготовчого судового засідання Ковпаківським районним судом міста Суми на 14:00 2 жовтня 2019 року призначено до судового розгляду кримінальне провадження за фактом загибелі немовляти у несправному ліфті…", - йдеться в повідомленні.

Також в підготовчому судовому засіданні розглянуто ряд клопотань, поданих стороною захисту.

"Судом відмовлено у задоволенні клопотання про повернення прокурору обвинувального акту та у задоволенні клопотання про повернення потерпілим по справі цивільного позову. Частково задоволено клопотання одного з адвокатів про виклик в судове засідання свідка сторони захисту, інші клопотання судом визнані як такі, що заявлені передчасно, оскільки розгляд справи по суті ще не розпочато", - зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, до суду скерували обвинувальний акт стосовно п’яти осіб за дії чи бездіяльність, через що у ліфті однієї з багатоповерхівок у Сумах загинув 2,5-місячний малюк.

Нагадаємо, трагедія сталася 2 січня у місті Суми по вул. Супруна, 32/1. За даними слідства, жінка разом зі свекром та малюком, який перебував у колясці, піднялися ліфтом на 9 поверх. Коли дорослі вийшли на площадку, коляску з малюком затисло дверима і ліфт почав опускатись донизу. Від отриманих травм малюк помер.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення